Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Mağdur Kürsüsü

Ahmet’in babasından Natali Avazyan’a duygulandıran mektup

Kanserden hayatını kaybeden 8 yaşındaki Ahmet Burhan Ataç'ın babası cezaevinden aktivist Natali Avazyan'a mektup yazdı, teşekkür etti.

Kanser hastası Ahmet’in hem tedavi sürecinde hem de vefatında defnedilene kadar yanından ayrılmayan aktivist Natali Avazyan, baba Harun Reha Ataç’ın cezaevinden kendisine yazdığı mektubu paylaştı.

Baba Harun Reha Ataç, oğlunun son anlarında yanında olamadığını, ancak Avazyan’ın her zaman yanında olduğunu belirterek, şükranlarını sundu.
Harun Reha Ataç’ın mektubu şöyle:

“Saygı değer kadim ablam Natali hanımefendiye;

Oğlumuzun, Kara Efemizin zor günlerinde yanında olmanız, her canı yandığında, hastaneye yatırıldığında ve vefatında, defnedilirken de bizleri yalnız bırakmadınız. Eşime, oğluma, kızıma bir abla, bir anne ve bir dost şefkati ile yaklaştığınız için çok ama çok teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Ben bu zor günlerde ailemin yanında olamadım. Yavruma sarılıp acısını paylaşamadım. Eşimin, çocuklarımın dertlerine, kederlerine ilaç, merhem olamadım.

Belki de böyle olmasında hayır vardır. Sizin gibi güzel yürekli ve yiğit bir insanla tanışma vesilesi oldu oğlum.

Şunu da söylemeliyim ki sizin elinizden gelen her şeyi sonuna kadar yaptığınıza inanıyorum. Yavrumun son anına kadar da hep mücadele içindeydiniz. Belki ben ailemin yanında olsam sizin kadar ilgilenemeyebilirdim. Çok sağ olun, siz benim ve ailem için bir meleksiniz. İyi ki varsınız.

İnşallah cezaevinden çıktığımda, tabii ki sizin de izniniz olursa sizinle olan abla-kardeş ilişkisini devam ettirmek isterim. Ayrıca sizin de ailemizin bir parçası olduğunuzu belirtmek isterim.

Özellikle sayın vekilime, ailemin yanında olup ismini bilmediğim tüm dost, arkadaşlarınıza çok teşekkür ederim. Her zaman dualarımdasınız…

Güzel günlerde görüşmek temennisi ile

Harun Reha Ataç”

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]