Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

VİDEO | Ukrayna’da okuyan askerlik için Türkiye’ye giden üniversiteli metrobüs ile kafa kafaya çarpıştı

Metrobüs yoluna giren motosikletli, seyir halindeki metrobüs ile kafa kafaya çarpıştı

İstanbul, Şişli’de metrobüs yoluna girip ters şeritte ilerleyen motosiklet, metrobüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza, saat 20.45 sıralarında Mecidiyeköy Köprüsü üzerinde meydana geldi.

Metrobüs yolunda 34 BOZ 442 plakalı motosikleti ile ilerleyen 27 yaşındaki Emrecan Azder, normal seyir halindeki 34 TN 2706 plakalı metrobüs ile ile kafa kafaya çarpıştı. Metrobüsün çarpması sonucu Emrecan Azder kanlar içinde yere yığılırken, metrobüste bulunan sürücü ve yolcular ise neye uğradığını şaşırdı.

Kaza sonrası hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü Azder hayatını kaybetti. Genç öğrencinin Ukrayna’da eğitim gördüğü ve Türkiye’ye askerlik yapmak için geldiği belirtildi.

Motosikletin metrobüs yoluna nasıl girdiği henüz belirlenemezken, metrobüs sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza yapan motosiklet ve metrobüsün olay yerinden çekilmesinin ardından metrobüs seferleri normale döndü.

Metrobüs yolunda meydana gelen kaza nedeniyle, metrobüs seferleri tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan metrobüste bulunan yolcular tahliye edilerek, aynı yönde hareket eden diğer araçlara bindirildi. Metrobüs seferlerinde aksamalar oldu.
EMRECAN AZDER MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI.

Motosiklet sürücüsü Emrecan Azder isimli gencin Ukrayna’da öğrenci olduğu ve kısa zaman önce Türkiye’ye askere gitmek için geldiği öğrenildi.

Olay yerinde kalp masajı yapıldıktan sonraŞişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücüsü Emre Can Azder, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

ASKERE İÇİN TÜRKİYE’YER GİTMİŞTİ
Emrecan Azder isimli gencin Ukrayna’da olduğu ve kısa zaman önce Türkiye’ye askere gitmek için geldiği öğrenildi. Gencin cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Silivri Piri Mehmet Paşa Caminden kaldırılarak Ali Paşa Yeni Kabristanlığına defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: Yeni Şafak

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]