Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dnipro-Sevilla Avrupa Ligi final maçı hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi şampiyonu, bu akşam Ukrayna’nın Dnipro ekibi ile İspanya’nın Sevilla takımları arasında oynanacak final maçıyla belli olacak.

Polonya’nın başkenti Varşova’daki Ulusal Stadyum’da oynanacak karşılaşma Türkiye ve Ukrayna saati ile 21.45’te başlayacak. Final maçını İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek.

HANGİ KANALDA?
Kupanın son şampiyonu Sevilla, UEFA Avrupa Ligi’nde 4 şampiyonluk yaşayan ilk takım olabilmek için sahaya çıkacak. Dnipro ise tarihinin ilk Avrupa kupası finalinde mutlu sona ulaşmaya çalışacak.

Zorlu mücadeleyi Türkiye’deki Futbolseverler mücadeleyi NTV, ntv.com.tr’den canlı izleyebilecek. Maçı Türkçe anlatımla izlemek için tıklayınız…

Ukrayna’daki seyirciler ise maçı 2+2 televizyon kanlında izleyecek. Online izlemek için tıklayınız… (Финальный матч Лиги Европы “Днепр” – “Севилья” начнется в 21.45 по киевскому времени.  В-трансляцию проведет телеканал 2+2)

238 MILYON EUROLUK FINAL!
Bugün karşılaşacak Ukrayna’nın Dnipro ve İspanya’nın Sevilla takımlarının toplam futbolcu değeri 238 milyon 500 bin euro.

Alman internet sitesi Transfermarkt’ın verilerine göre, Sevilla’nın tahmini piyasa değeri 155 milyon 800 bin euro, Dnipro’nun ise 82 milyon 700 bin euro oldu.

Sevilla’nın Kolombiyalı forveti Carlos Bacca 20 milyon euro, Dnipro’nun kanat oyuncusu Yevhen Konoplyanka ise 16 milyon euro bonservis bedeliyle en pahalı futbolcular olarak göze çarptı.

MUHTEMEL 11’LER

DNİPRO:

Boyko
Fedetsky
Cheberyachko
Douglas
Matos
Kankava
Fedorchuk
Luckevyhk
Ruslan Rotan
Konoplyanka
Eugeny Seleznyov

SEVİLLA:
Rico
Coke
Kolodziejczak
Carriço
Tremoulinas
Vidal
Banega
Mbia
Krchowiak
Vitolo
Carlos Bacca

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]