Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da trafik kazası: biri Türk 4 kişi öldü, 2’si Türk 4 kişi de yaralandı

Ukrayna'da meydana gelen trafik kazasında aralarında bir Türkiye vatandaşının da bulunduğu 4 kişi hayatını kaybetti. İkisi Türkiye vatandaşı 4 kişide yaralandı.

Ukrayna’nın güneydoğusunda Zaporizka Bölgesinde meydana gelen trafik kazasında birisi Türkiyeli 4 kişi hayatını kaybetti.

Zaporizka Bölgesi Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 8 Eylül, saat 01: 30’da, Simferopol güzergahı üzerinde, hareket eden Fiat Doblo, hatalı solama yapan Rus yapımı VAZ-2104 burun buruna çarpıştı. Harkiv-Simferopol karayolunun 403’üncü kilometresinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler arasında 1963 doğumlu bir Türk vatandaşının da bulunduğu öğrenildi.

Dün meydana gelen kazada 4 kişi de yaralanırken, yaralılar arasında ismi açıklanmayan 1972 ve 1982 doğumlu 2 Türkiyeli kadın da bulunuyor.

Muhabir: Yunus Erdoğdu

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]