Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

Ukrayna Uluslararası Turizm Fuarı UITM başladı

Koronavirüs nedeniyle ara verilen fuar yeninden kapılarını açtı

Ukrayna’nın ne önemli turizm fuarlarından UITM 27. kez dünyanın dört bir yanından misafirleri ağırlıyor.

Bugün başlayan 27. Ukrayna Uluslararası Turizm Fuarı UITM’de, 5 ve 6 Ekim 2021 tarihlerinde iki gün boyunca yabancı ve yerli seyahat firmaları 2021-2022 sonbahar-kış turizm sezonu için hazırladığı yenilikleri sunuyor.

Fuara ülkenin dört bir yanından katılan yerli seyahat acenteleri, sergiyi ziyaret ederek yurt dışına gitmek isteyen Ukraynalı turistler için yeni destinasyonlar arıyor.

2021’de 10 ülkeden: Bulgaristan, Mısır, Hindistan, Litvanya, Maldivler, Almanya, Özbekistan, Ukrayna, Fransa ve Karadağ, sonbahar-kış sezonunun fuarında, Ukraynalı turisti cezp etmeye çalışacak. Son dönemde Ukraynalı turistlerin gözdesi, Maldivler ilk kez resmi olarak fuarda tanıtım yapacak.

Bu yıl fuar yeni bir formatta yapılacak. UITM’de yabancı ve Ukraynalı ulusal, bölgesel ve yerel turizm örgütleri, ilgili bakanlıklar, devlet kurumları, ilgili birimler ve elçiliklerin temsilcilerinin katılımcılarıyla forumlar düzenleniyor.

UKRAYNA’DA ARAP TURİST PATLAMASI FUARIN GÜNDEMİNDE

5 Ekim’de ayrıca “Ukrayna’ya Körfez ülkelerinden gelen turistler” de fuarın gündeminde.

Bu yıl, Ukrayna’yı keşfeden Körfez ülkelerinden gelen turistler sayesinde gerçek bir turist patlaması yaşandı. Ukrayna’dan gelen turizm operatörlerinin temsilcileri, önde gelen oteller, uzman dernekler, taşıyıcılar deneyimlerini Orta Doğu’dan gelen turistlerle kazandıkları deneyimleri paylaşacak, 2021 yazının sonuçlarını ve başarılarını tartışılıyor ve 2022 için ortak hareket planı geliştirilecek.

Muhabir: Yunus Erdoğdu – Kıyiv

Her gün Ukrayna ve dünya gündemine dair haber ve analizler ücretsiz olarak cep telefonunuza gelsin ister misiniz?

Siz de ‘Zamanım yok, hazır önüme gelsin’ diyenlerdenseniz, günün öne çıkan gelişmeleri ve gündeme dair analizlerini WhatsApp uygulaması aracılığıyla telefonunuza toplu halde gönderiyoruz. Bunun için yapmanız gereken çok basit iki işlem var.

WhatsApp Bültene nasıl üye olabilirsiniz?

  1. Numaramızı hiç kaydetmeden buraya tıklayıp direk “bülten” yazabilirsiniz.

2. UkraynaHaber.com’a ait +380636656525 numarasını telefon rehberinize kaydedin.

Mobil cihazınızdan WhatsApp uygulamasını açın ve bu numaraya “Bülten” yazarak bir mesaj atın.

Hepsi bu kadar…

Telefon numaranız kesinlikle başka kişilerle paylaşılmayacaktır ve sadece WhatsApp bülteni için kullanılacaktır.

Bülten üyeliğinizi nasıl sonlandırabilirsiniz?

WhatsApp’ınıza mesaj gelen numaramıza sadece “İPTAL” yazılı bir mesaj atarak üyeliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz.

Gelen bültenimizi telefonunuzdaki diğer numaralara göndererek haber ve analizleri YouTube.com/UkraynaHaber‘teki videoların daha çok kişiye ulaşmasına katkıda bulunabilirsiniz.


YouTube KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!


TELEGRAM KULLANIYORSANIZ HABERLERDEN CANLI YAYINLARDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İSTİYORSANIZ TEK TIKLA KANALIMIZA ABONE OLABİLİRSİNİZ…


Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]