Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Siyaset

[SEÇİM 2019] En fakir Ukrayna cumhurbaşkanı adayı Albay Krivonos’un mal varlığı

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Özel Kuvvetler Komutan Yardımcısı Albay Sergiy Krivonos bu sene 31 Mart'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını açıkladı.

Ukrayna’da 31 Mart’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için adayların başvuru süreci devam ediyor. Adaylar mal varlıkları ile dikkat çekerken şimdiye kadar baş vuran adaylar içerisinde en az mal varlığı beyanı yapan Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Özel Kuvvetler Komutan Yardımcısı Albay Sergiy Krivonos oldu.

Özellikle bazı adayların mal varlığı beyanı neredeyse bir kitap kalığında olduğu göz önüne alındığında bağımsız aday Albay Krivonos oldukça fakir kalıyor.

Albay Krivonos, Ukrayna’nın doğusundaki silahlı ayrılıkçılara karşı 2014’ten bu tarafa bizzat savaşıyor. Çok sayıda saldırıyı engelledi Donetsk Havalimanı savaşını komuta etti.

Ukrayna’nın egemenliğinin ve toprak bütünlüğünün savunması sürecinde çok sayıda kahramanlık ve cesaret madalyasına kazandı.

İŞTE KRIVONOS’UN MAL VARLIĞI BEYANI:
Taşınmazlar:
Hmelnitkiy Bölgesinde 84 metre kare bir daire.
Maaş:
Harp Akademisi aylığı: 312 lira
Ukrayna Silahlı Kuvvetler maaşı birikimi ve banka hesabındaki nakit toplamı: 60 bin 505 lira.

Muhabir: Yunus Erdoğdu

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]