Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türk zeytinyağı Ravika, Metro ve Aşan’da

Zeytinyağı pazarında yüzde 7 paya ulaşan, fiyat politikasıyla iç pazarın yüzde 50 büyümesini sağlayan Ravika, Akhisar ve Ayvalık yörelerinin zenginliğini beş kıtaya ulaştırdı.

Kullanılan zeytinlerin cinsi ve soğuk sıkım üretim farkıyla ulusal ve uluslararası pazarlarda özel bir kitle bulan Ravika, Türkiye’deki büyümesine paralel olarak yurt dışında da basamakları tırmanmaya devam ediyor. Akhisar ve Ayvalık zeytinlerinden üretilen Ravika, Türk zeytinyağını Japonya’dan Amerika’ya kadar beş kıtaya ulaştırdı. Yurt dışında düzenlediği tanıtım haftaları ve yoğun fuar katılımıyla Türk zeytinyağının kalitesini binlerce sofraya taşıyan Ravika, büyük zincirlerin yanısıra dünyadaki gurme mağazalar ve oteller tarafından da tercih ediliyor. Bütün ihracatını markalı ve ambalajlı olarak yapan Ravika’nın tercih sebepleri arasında, beş yıldır her şişede aynı lezzet ve kaliteyi koruması da geliyor.

Butik üretimle girdikleri sektörde pazarı büyüttüklerinin altını çizen Keskinoğlu Şirketler Grubu Ravika Pazarlama Müdürü Savaş Özaltun, “Üretimimizde hem yağlık hem de sofralık zeytinde Türkiye’nin markası haline gelen Akhisar yöresinin zeytinlerini kullanmamız, Ravika’daki lezzetin sürekliliğinin sağlanmasında en önemli etkenlerin başında geliyor. Pazara girdiğimizde zeytinyağı fiyatları oldukça yüksek ve tüketim son derece düşüktü. Sık sık yaptığımız kampanyalar ve stratejik fiyat politikamızla sektörde fiyatların daha makul seviyelere, tüketicinin alım gücüne yakın rakamlara ulaşmasını sağladık. Yazılı ve görüntülü basında zeytinyağının faydalarını anlattığımız düzenli reklam kampanyalarımızla da beş yıl içinde tüketimde yüzde 50 artış oldu. Ürünün kalitesini koruyarak pazarı büyütmek, hem tüketici hem de üreticiyi son derece rahatlattı. Zeytinyağı, dünyada hızla büyüyen bir pazar. Ravika artık birçok global markayla rekabet ediyor.” dedi.

Dünyanın en ünlü gurme mağazaları olan New York’daki Kalustyan, Boston’daki Formaggio Kitchen, New York JFK Havalimanı’ndaki Eat&Go İstanbul, New York’taki Garden of Eden, Petrovsky ve Russo Gourmet Market, Petrossian, Turkish Kitchen, Molyvos, Four Seasons Hoteller Zinciri, Asian Kitchen Delight, Kanada’daki Cheese Boutique, Dubai’deki BurJ Al Arab ve Jumeirah Hotel, Carrefour&Lotto süpermarketleri, Dubai İstanbul Topkapı Restaurant, Tayland’daki Dusit Thani Hotel, Villa Market, Makro Market ve Tesco Lotus süpermarket zincirleri, Singapur’daki FairPrice süpermarketleri, Ukrayna’daki Metro Cash&Carry ve Auchan marketleri, Japonya, Çin ve Maldivler’deki beş Yıldızlı resortlar, seçimini Ravika’dan yana kullanıyor.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]