Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Mircea Lucescu için imza töreni yarın yapılacak

Lucescu'nun ilk rakibi Ukrayna

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevi için 2 artı bir yıl opsiyonlu anlaşma sağladığı Mircea Lucescu ile 4 Ağustos Cuma günü sözleşme imzalanacak.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşecek imza töreni saat 14.30’da yapılacak.

İLK SINAV UKRAYNA KARŞISINDA
Lucescu, ilk iş olarak 12 sene görev yaptığı Ukrayna Milli takımı hazırlıklarını yapmak olacak.

Ukrayna Ligi ve Ukraynalı futbolcuları yakından tanıyan Rumen teknik adam, 2 Eylül 2017 Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçı çalışmalarına başladı.

Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yarın resmen mesaiye başlayacak olan Mister, rakibin muhtemel kadrosu ve oyun planı üzerinde duruyor.

Önümüzdeki günlerde Ukrayna maçı için Lucescu’nun, milli takımın kadrosunu oluşturmaya başlaması bekleniyor.

GALATASARAY’DAN LUCESCU AÇIKLAMASI GELDİ
Öte yandan Lucescu ile görüşmelerde bulunan Galatasaray Spor Kulübü’nden resmi açıklama geldi.

Kulübümüz tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu henüz Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile yolları ayırma kararı almadan önce, Sayın Mircea Lucescu’ya Sportif A.Ş. bünyesinde üst düzey yöneticilik teklifi yapılması yönünde bir adım atılmıştı. Ancak bu konudaki istişareler sürerken Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, kendisine Türk Milli Takımı’nın teknik direktörlüğü görevini teklif etti. Sayın Lucescu da bu teklifi değerlendirerek görevi kabul etti. Sayın Lucescu’ya Milli Takım’da başarılar diler, yaşanan süreci spor kamuoyunun takdirine sunarız.

Muhabir: Yunus Erdoğdu – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]