Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Marsel İlhan, Wimbledon’da Marcos Daniel’le oynayacak

Wimbledon ana tabloda raket sallayacak olan milli tenisçi Marsel İlhan, ilk turda Marcos Daniel ile eşleşti.

Marsel İlhan, ilk kez oynayacağı Wimbledon tenis turnuvasında, ATP klasmanında kendisinden sadece 10 basamak yukarıda (109 numarada) bulunan Brezilyalı Marcos Daniel ile eşleşti. Marsel İlhan, Daniel’I bu yıl Miami’deki ATP Masters elemesinde 7-6, 6-2’lik setlerle yenmeyi başarmıştı.

Brezilyalı Marcos Daniel, daha önce iki kez oynadığı Wimbledon’da maç kazanamadı. 2006’da Fin Jarkko Nieminen’e, 2008’de de İsviçreli Stanislas Wawrinka’ya kaybeden Daniel, ayrıca son oynadığı 6 grand slam ana tabloda ilk turu aşamadı.

Marsel İlhan’ın ilk turu geçtiği taktirde muhtemel rakipleri ise 31 numaralı seribaşı Victor Hanescu ve genç ABD’li rakibi Alex Kuznetsov galibi olacak. Toprak zeminde çok başarılı olan Hanescu, Wimbledon’da daha önce beş kez oynadı ve 3. turu aşamadı. Ukrayna doğumlu Amerikalı Kuznetsov ise, wild card ile turnuvada yer alma şansı yakaladı.

İlhan’ın potansiyel üçüncü tur rakibi olarak duran en yakın yüksek numaralı seribaşı konumunda ise sakatlıktan çıkan ve çim korttaki başarısızlığıyla bilinen Nikolay Davydenko var. Çimden nefret ettiğini söylemekten çekinmeyen Davydenko, iyi başladığı 2010 sezonunda, sakatlığı yüzünden son üç ayda sadece bir turnuva oynayabildi.

Wimbledon’da ana tablo maçları 21 Haziran’da başlıyor. Maç programı ise 20 Haziran Pazar günü açıklanacak.

İPEK’İN RAKİPLERİ DE BELİRLENDİ

Öte yandan çift kadınlar ana tabloda yer alan İpek Şenoğlu ise, Anabel Medina Garrigues ile birlikte oynayacak.

Şenoğlu ve İspanyol Garrigues, ilk turda Jelena Jankovic ve Chanelle Scheepers ile mücadele edecek. İpek Şenoğlu, geçen yıl Wimbledon’da üçüncü tura yükselme başarısı yakalamıştı.

 

UKRAYNA HABER / SPOR

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]