Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Başkonsolos hedef gösterdi Erdoğancılar yurt dışında kan akıttı

Türk diplomatların gerek işadamları dernekleri üzerinden gerek direk el altından kontrol ettikleri Türk sivil toplum kuruluşları üzerinden kışkırttığı Erdoğancılar yurt dışında kan akıtmaya başladı.

Hollanda’da basın açıklaması yapan Rotterdam Başkonsolosu Sadin Ayyıldız, 15 Temmuz 2016 tarihinde anayasal düzene karşı gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsü sonrasında direk olarak Hizmet Gönüllerini hedef gösterdi.

Sadin Ayyıldız’ın hedef göstermesi akabinde vaziyetten vazife çıkartan Erdoğancılar hiç çekinmeden  Amsterdam’da bir Hizmet gönüllüsüne alçakça saldırdı.

“Birçok FETÖ mensubunun Hollanda’ya kaçtığı da bilinmektedir.” diyen Ayyıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in komik “cinler darbe” yaptı iddiası ve çöpteki bir defterde yazan GTA IV isimi video oyununun hilelerini, darbe girişiminin şifreleri sanan yandaş basının bulduğu deliller haricinde “somut” delil olmamasına rağmen 15 Temmuz gecesi yaşanan hain ve alçak saldırıyı “FETÖ” olarak tanımladığı Hizmet Hareketi ile ilişkilendirdi.

Avrupa’da olduğunu unutup bir anda kendini hukukun askıya alındığı işkence suçlarının işlendiği masumların fişlendiği insanların katledildiği Türkiye’de sanan Ayyıldız, “FETÖ mensuplarının temizlenmesi talimatı” verdi.

Hollanda’nın kendine itibar etmemesini hazmedemeyen Başkonsolos Ayyıldız, “Hollanda Türk iş dünyasının da FETÖ’ye destek veren işadamları ve firmalara yönelik yürütülecek mücadelede üzerine düşen yapacağına ve gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz… Bu süreçte, resmi çalışmaların yanı sıra tüm vatandaşlarımızın ve sivil toplum camiamızın da üzerine düşeni yapacağına inanıyoruz..” dedi.

Türk diplomattan direk talimat alan AKP’li ve Erdoğancılar ise Hizmet Gönüllüsü avlamaya çıkarak “kan akıtıp” gereğini yaptı.

SADİN AYYILDIZ KİMDİR?

10 Şubat 1974 tarihinde Elazığ’da doğan Sadin Ayyıldız, ilk ve ortaöğrenimini Elazığ ve Malatya’da tamamlamıştır. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne giren Ayyıldız mezuniyetini müteakip 1997 yılında Dışişleri Bakanlığı’na girmiştir. TC’nin, Taşkent Büyükelçiliği, Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi Nezdinde Daimi Temsilciliği ve Moskova Büyükelçiliğinde çeşitli görevlerde bulunan Sadin Ayyıldız, son olarak Türkiye’nin Almatı Başkonsolosu olarak hizmet etmiştir.

1 Ekim 2015 tarihinde Rotterdam Başkonsolosu olarak göreve başlayan Ayyıldız, evli ve iki çocukludur.  Başkonsolos Ayyıldız, İngilizce ve Rusça bilmektedir.

ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]