Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[UYAN TÜRKİYE] Erdoğan Rejimi tıp fakültesine “veteriner” dekan atadı

Darbe girişiminin ardından Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) görevden aldığı Aban İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Öztürk’ün yerine, veterinerlik (hayvan) profesörü getirdi.

Liyakati esas almayan üstüne vatandaşa “ince bir” mesaj veren YÖK, insanların sağlığı doktoru Öztürk‘ün yerine AİBÜ Tıp Fakültesi bünyesinde Tıbbi Parazitoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Deney Hayvanları Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü olan Prof. Dr. Erol Ayaz vekaleten dekan olarak atandı.

Öztürk’ün yerine veterinerlik fakültesi mezunu, ‘parazitoloji’ uzmanı olan Ayaz’ın, rektörlük tarafından tıp fakültesi dekan adayı olarak YÖK’e sunulan üç kişilik listede yer aldığı, YÖK’ün de bu üç isimden Ayaz’ı dekan olarak vekaleten atadığı öğrenildi.

Böylece, Türkiye’de “hayvanlık” yapan insanlara seni veterinere götüreceğim esprisi de hayalden resmiyete bürünmüş oldu.

ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]