Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko ile telefonla görüştü

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği, Ukrayna ve Türkiye arasındaki işbirliğinin geleceğini ele aldıkları kaydedildi.

Brüksel’de gazetecilere açıklamalarda bulunan Poroşenko, “Türkiye Cumhurbaşkanı’nın kendi inisiyatifiyle Erdoğan’la bir telefon görüşmemiz oldu. Mevcut bütün projelerimizin devamı ve projelerin artırılması konusunda anlaştık.” dedi.

Poroşenko, Türkiye’nin Ukrayna’nın stratejik bir ortağı ve Ukrayna’nın da Türkiye’nin stratejik bir ortağı olduğunu belirtti.

Erdoğan’ın Kremlin’e gönderdiği mektupta düşürülen Su-24 uçağı için de özür dilediği yönünde basında çıkan haberleri değerlendiren Poroşenko, “Mektupta okuduklarım kadarıyla, konu ölen pilotun ailesine başsağlığıyla ilgili ve bana göre bu Türkiye Cumhurbaşkanı için kesinlikle anlaşılabilir bir durum.” ifadelerini kullandı.

BRÜKSEL – MuhabirAjans

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]