Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Jirinovski: Türkiye bizim komşumuz, affedelim

Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Türkiye’nin Rusya’nın komşusu olduğunu ve özür sonrasında affedilmesi gerektiğini söyledi.

Rus basınına konuşan Jirinovski, “Türkiye’yi affetmek lazım. Komşumuz. Avrupalı ve Amerikalılardan nefret ediyorlar. Eğer güney bölgesini kendimize doğru çekebilirsek; Türkiye, İran, Suriye hatta bütün Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) üyeleri. İnsanlığın hiçbir sorunu kalmaz.” diye ifade etti.

Jirinovski ayrıca Türkiye tarafının Rusya’ya tazminat ödemesi gerektiğini de belirtti.

EKİM’E KADAR TÜRKİYE’YE 4-5 MİLYON TURİST GİDER

Gelecekte özellikle turizm alanında işbirliklerinin yeniden başlayabileceğini söyleyen Jirinovski, “Bırakalım turistlerimiz rahatça gitsin Türkiye’ye. Nisan ayından Ekim ayına kadar 4-5 milyon Rus turist tatile gider Türkiye’ye. Türklerin bize böyle saygı duyması ve sevmesi bizim lehimize. Aynı şey bizim için de geçerli.” diye belirtti.

MOSKOVA – MuhabirAjans

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]