Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Pakistan’daki intihar saldırısında bilanço artıyor: 64 ölü, 200’ü aşkın yaralı

Pakistan’ın Lahore şehrinde bir park alanında gerçekleştirilen intihar saldırısı sonrası ölü sayısı 64’e yükseldi. Patlamada 200’ü aşkın kişi ise yaralandı.

Pakistan’ın Lahore şehrindeki Gülşen Parkı’nda büyük bir patlama meydana geldi. İntihar saldırganın gerçekleştirdiği patlamada, hastahane kaynaklarının verdiği bilgilere göre, şimdiye kadar 64 kişi öldü, 200’ü aşkın kişi de yaralandı. Yaralıların çevre hastalerde tedavi altına alındığı bildirildi. Ağır yaralıların da bulunduğu saldırıda, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Öte yandan patlamanın parkın çıkış kapısında, çocukların bulunduğu salıncakların birkaç metre uzağında gerçekleştirildiği aktarıldı. Ölenlerin ve yaralanlarının büyük çoğunluğunun kadın ve çocuklar olduğu belirtildi.

Şimdiye kadar saldırıyı üstlenen olmazken Pencap eyaletinde 3 günlük yas ilan edildi.

FATİH ÇAPAR | İSLAMABAD – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]