Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

DEİK Dünya Türk Girişimciler Kurultayı’nda, Rusya’ya barış mesajı

Rus Uçağı Düşürülmesi ile gerilen Türkiye Rusya ilişkilerinde Rusya’nın ekonomi hamleleri ile sıkıntılar artmaya devam ederken TC Başbakanı Ahmet Davutoğlu’dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Başbakan Davutoğlu, DEİK Dünya Türk Girişimciler Kurultayı Gala Yemeği’nde bir konuşma yaptı. Başbakan konuşmasında dikkat çeken Rusya çıkışı yaptı. Rus uçağının Türk jetleri tarafından vurulduğunda, ‘Emri bizzat ben verdim’ diyen Davutoğlu, şimdi ise O anda Rus uçağı olduğu bilinmeksizin angajman kurallarının uygulandığını belirterek, “Krizin geçeceğini düşünüyorum. Türkiye ile Rusya’nın iyi ilişkiler geliştirmek zorunda” dedi.

İşte Davutoğlu’nun Rusya Açıklaması:

TÜRKİYE-RUSYA KRİZİ

O anda Rus uçağı olduğu bilinmeksizin angajman kuralları gereği yapıldığını bildirdik. Maalesef bizim bu tutumumuza rağmen Rusya’dan gelen ifadeler hep meseleyi derinleştirdi. Krizin geçeceğini düşünüyorum. Türkiye ile Rusya’nın iyi ilişkiler geliştirmek zorunda oluğunu ifade etmek isterim.

http://www.aktifhaber.com/emri-ben-verdim-diyen-davutogludan-rusyaya-baris-mesaji-bilmiyorduk-1323816h.htm

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]