Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaTürkiye

Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Erdoğan’a mutluluk aşıladı

Erdoğan ve ekibine kahkaha attıran ne vardı masada?

Bayram Namazı esnasında şekere bağlı tansiyon rahatsızlığı geçiren AKP Genel Başkanı Recep T. Erdoğan’ın moralini Suriye’de muhalif çocukların üzerine bomba yağdırma emrini veren Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Sergey Şoygu’yu düzeltti.

Tarabya’daki Huber Köşkü’nde Şoygu ile iki saat görüşen AKP’li Erdoğan’ın oldukça neşeli olduğu objektiflere yansıdı.

MASA DA KRİZ DEĞİL NEŞE VAR!

Erdoğan’ın Rus savunma bakanını kabulü sırasında Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

Görüşmede çekilen fotoğraf karelerinde; Erdoğan ve masadaki isimlerin oldukça neşeli olduğu gözlendi.

RUSYA, KIRIM TATARLARINA ZULMEDİYOR!
Rusya; Kırım’ı ilhak etmiş Kırım Tatarlarına tarihte yaşadığı acıları tekrar yaşatırken, Ukrayna’yı işgale edip milyonlarca kişi evinden yurdun ederken, Gürcistan’ı işgal etmişken, Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan’ın hamiliğini yaparken, Suriye’de sözde Erdoğan’ın desteklediği Türkmenlerin tepesine bomba yağdırırken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) masadayken Erdoğan ve ekibinin neşesinin kaynağı merak konusu oldu.

PUTİN’LE TELEFON GÖRÜŞMESİ

Önceki gün de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüşen Erdoğan, Suriye ve Katar’da yaşananları ele almıştı.

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]