Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerTurizm

[FOTO GALERİ] Antalya’da Ukrayna Kültür Günleri düzenleniyor

Antalya’da 23-24 Ağustos 2013 tarihleri arasında Ukrayna Kültür Günleri düzenlendi.

Turizm şehrinde yerleşik hayata geçmiş Ukraynalıların kendi kültürlerini yaşayabilmeleri amacıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, Ukraynalılar kültür ve sanatlarını tanıtma imkânı buldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya’nın hem Anadolu’dan hem de yurtdışından birçok kişinin yerleştiği ve birlikte yaşama amacı koyduğu bir kent olduğunu kaydetti. Başkan Akaydın, Büyükşehir Belediyesi olarak kültürlerarası etkileşim ve iletişimi arttırmayı amaçlayan kültür günleriyle barışın, dostluğun ve kardeşliğin gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Ukrayna Kültür Günleri, 23 Ağustos 2013 Cuma günü saat 19.30’da Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren kortejin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.30’da açılış gösterileri gerçekleştirildi. Ukrayna Kültür Günleri kapsamında bu akşam (24 Ağustos Cumartesi günü) ise Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda saat 20.00’da gala gösterisi düzenlenecek. Gruplar, kendi kültürlerine özgü gösteriler sunacak.

CİHAN | www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]