Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna Büyükelçiliği’nden yangın açıklaması

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada, binadaki yangının kendileri ile alakası olmayan elektrik kesintileri sonucu oluşan alevlenme nedeniyle yaşandığını bildirdi.

Dün akşam saat 21.30 sıralarında büyükelçiliğin odalarından birinde meydana gelen alevlenme nedeniyle yaşananlara ilişkin şu bilgi verildi:

“İçerisinde büyükelçiliğimizle alakası olmayan sebeplerden dolayı diplomatik misyonumuzun binasında birçok defa elektrik dalgalanması yer almıştır. Ankara saatiyle yaklaşık saat 21.30’da büyükelçiliğin odalarından birinde meydana gelen alevlenme, diplomatik misyonun çalışanları ve Türk itfaiye ekibinin çabaları sayesinde söndürülmüştür. Alevlenmenin en olası sebebi, defalarca meydana gelen elektrik kesintileri sonuncunda ortaya çıkan kısa devre arızası olarak tespit edilmiştir. Olay sonucunda ölü ve yaralı bulunmamaktadır.”

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]