Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’de trafik çilesine devam 30 metrelik sondaj platformu çöktü

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Posta Meydanı’nın (Poçtova Ploşad) devam eden yol çalışmalarında 30 metrelik sondaj platformu çöktü.

Kiev Belediyesi Devlet İdaresi Acil Bölümün Müdürü Vitaliy Pşeniçniy yaptığı açıklamada, sondaj platformunun öğleden sonra McDonald’sın yanına düştüğünü bildirdi.

Vitaliy Pşeniçniy; “Ekibimiz olay yerine gönderdik ama platformu henüz kaldıramadık. Eğer uygun bir vinç bulamazsak sondaj platformu parçalamak zorunda kalacağız. Kaza yerinde trafiği de kısıtladık” dedi.

Düşen platformunun nedeniyle yaralanana ya da hayatını kaybeden olmadığını belirten Vitaliy Pşeniçniy. Sondaj makinesi operatörünün zarar görmediğini ve devrilen platformun araçlara zarar vermediğini açıkladı.

Bu arada başkent trafiğini alt üst eden Posta Meydanı’nın rekonstrüksiyonunun 2013 yılın Mayıs’a kadar sürmesi bekleniyor.

MARİNA PED | UKRAYNAHABER.COM – KİEV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]