Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Adriyatik’te gemi kazası; 3 Türk mürettebat öldü, 5 kayıp

İçinde Türk mürettebatının olduğu ‘Reina 1’ isimli yük gemisi, gece 02:00 sularında Adriyatik Denizi’nde Arnavutluk yolcu gemisiyle çarpıştı. Arnavutluk’un Durres şehri yakınlarında 20 mil deniz açıklarında meydana gelen kazada, Türk mürettebattan 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralı kurtarıldı, kayıp 5 kişinin aranmasına devam ediliyor. Rusya’dan aldığı yükü Karadağ Cumhuriyeti’ne götüren Grup Denizcilik şirketine ait yük gemisi Reina1, Durres (Arnavutluk) – Bari(İtalya) hattında yolcu taşıyan “Ankara” isimli Arnavutluk yolcu gemisiyle çarpıştı. Kazada yolcu gemisinden ölen yada yaralanan kimsenin olmadığı belirtildi.

Kazada yaralı olarak kurtulan geminin kaptanı Ahmet D ve yardımcısı Ahmet S kazanın aşırı yüksek dalgalar sebebiyle meydana geldiğini aktardı. Cihan Haber Ajansı’na bilgi veren geminin kaptanı, kayıp arkadaşları için endişeli olduğunu söyledi.

Bu arada kazadan hemen sonra Durres Valisi Genci Alizoti’nin ‘Durres Turgut Özal Türk Koleji Müdürü Sezer Erdoğan’ı arayarak haber verdiği kaydedildi. Gece hastaneye gittiklerini söyleyen Erdoğan, yaralılarla yakından ilgilendiklerini aktardı.

Kayıp Türk vatandaşlarının aranmasına devam ediliyor. Arama kurtama çalışmalarına helikopterlerin de katıldığı bildiriliyor.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]