Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye ve Ukrayna polisinin ortak operasyonunda 20 kilo esrar ele geçirildi

Ukrayna ve Türkiye emniyet güçlerinin yürüttüğü ortak çalışma sonucunda, uluslararası büyük bir uyuşturucu hattı deşifre oldu.

Doğu ülkelerinden gelen uyuşturucu maddelerin, Türkiye ile Ukrayna üzerinden Avrupa Birliği ülkelerine taşındığı uluslararası hat üzerinde yapılan operasyonda Ukrayna’nın ticaret ve liman kenti Odesa’da 20 kilo esrar ele geçirildi.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Türkiye Emniyet Birimleri, Ukrayna’ya Türkiye üzerinden büyük bir parti uyuşturucu gireceğini ihbar etmesi üzerine müşterek operasyon başlatıldı” denildi. Ukrayna’nın organize suç ve narkotikle mücadele ekiplerinin Odesa’da yaptığı operasyon sonucunda uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir çetenin çökertildiği belirtildi.

Alınan istihbarata göre uyuşturucu madde Karadeniz üzerinden Odesa ticari limanına gelecekti. İki ülke emniyet birimlerinin müşterek yürüttüğü operasyon neticesinde çete üyeleri gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar üzerinde piyasa değeri 300 bin dolar olduğu belirtilen yaklaşık 20 kilogram esrar ele geçirildi.

Ukrayna’da olay ile ilgili soruşturma dosyası açıldı ve suça bulaşan diğer şahısların araştırılmasına devam ediliyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]