Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Odesa’da yıkılan ağacın altına kalan bir kişi öldü

Odesa’da şiddetli rüzgârdan ağaçların yıkılması nedeniyle 70 yaşındaki emekli kadın öldü. Ukrayna Olağan Üstü Haller Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Ukrayna genelinde dokuz bölgede yaşanan elektrik kesintilerinden 105 yerleşim birimiyle en çok Odesa Bölgesi’nin etkilendiği belirtildi.

Olağan Üstü Haller Bakanlığının Odesa Bölgesi yetkilileri yaptığı açıklamada, Odesa şehri genelinde birçok yerde şiddetli rüzgârdan dolayı ağaçlar tramvay kablosu üzerine düşerek şehirdeki tramvay trafiği engellediği ve ayrıca şehrin 5 ayrı yerinde ağaçlar oto yoluna düşerek trafikte zor anlar yaşattığı belirtildi.

Bunun dışında görgü tanıklarına göre, şehirde yıkılan çok sayıdaki ağaç; konutlara, otomobillere ve komünikasyon kablolarına zarar verdi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]