Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İş dünyasının temsilcileri Yeşim’de buluştu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Uludağ İhracatçılar Birliği’nin organizasyonu ile dış ticaret müsteşarları ve konsolos düzeyinde üst düzey bir grup Yeşim’i ziyaret etti.

TİM ve Uludağ İhracatçılar Birliği’nin ortak organizasyonu ile Bursa ekonomisini tanıtmak amacıyla, ilin seçkin üç firmasını kapsayan gezi programının son durağı Yeşim Tekstil oldu.

Yeşim Tekstil ziyaretlerinde ilk olarak showroom’larda ağırlanan grup, Yeşimli yöneticilerin eşliğinde tanıtım filmini izledi, firma ile ilgili genel bilgi aldı. Ardından hep birlikte üretim katına çıkarak, buradaki üretim ve pazarlama sürecinin detaylarını öğrenen konuklar, gördükleri sistem ve organizasyon karşısında çok etkilendiklerini ifade ettiler.

Gezinin son durağı ise Yeşim’in en cıvıltılı bölümü kreş oldu. Kreşi gezen grubu bekleyen sürpriz ise 4 yaş grubu öğrencilerinin misafirlere özel hazırladıkları mini show’du. Yeşimli minikleri hayranlıkla izleyen konuklar, gösteri sonunda bol bol alkışlayarak çocuklara sevgi gösterisinde bulundular.

TİM ve UİB yetkilileri, bu gezi programının, Türkiye’de yurt dışı ile yakın ilişkiler içerisinde bulunan uluslararası standartlardaki firmaları göstermek ve bu vesileyle Türkiye ile diğer ülkeler arasında ihracat fırsatları oluşturmak amacıyla düzenlendiğini ifade ettiler.

Sudan, İsviçre, Hollanda, Cezayir, Belçika, Moldova, Fransa, Sırbistan, Makedonya, Rusya, İran, Ukrayna, Pakistan ve Mısır gibi 14 ülkenin İstanbul’da yerleşik 22 yabancı misyon temsilcisinin yer aldığı grup, resmi bir programla ilk kez Bursa’ya gelmiş oldu.

TİM’in ve UİB’in birlikte organize ettiği programda konuklar, Yeşim Tekstil’e gelmeden önce de Karsan ve Coşkunöz’ü ziyaret ettiler.

Adem Elitok – Bursa – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]