Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerTurizm

(VİDEO) Anextour 15. yılını Antalya’da 1500 kişiyle kutlayacak

Rusya ve Ukrayna pazarının önde gelen tur operatörlerinden Anextour her sene Antalya’da geleneksel olarak yaptığı Work Shop’ta bu yıl kuruluşunun 15. Yıldönümü kutlayacak.

Anextour tarafından Antalya’da yeni yapılan ‘MAXX ROYAL’ otelde 21-26 Mayıs arasında gerçekleştirilecek etkinliklere Rusya ve Ukrayna’nın tanınmış sanatçıları da gösteri ve konserleriyle renk katacak.

Work Shop’a Rusya ve Ukrayna’dan yaklaşık bin 500 sektör temsilcisinin yanı sıra çok sayıda yabancı basın mensubu da katılacak.

Anextour Ukrayna Genel Müdürü Mehmet Gündoğdu Cihan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada; “Geçen 15 yıl içinde Anextour çok ciddi başarılar elde etti. Bu dönemde Bağımsız Devlet Topluluğu (BDT)’ndaki en önemli turizm markalarından birisi haline geldi. Görünen o ki anextour’un bundan sonraki hedefi global anlamda dünyaya hitap eden uluslararası bir marka haline gelmek olacaktır” dedi.  

Ukrayna’dan 2010 yılında Türkiye’ye yaklaşık 600 bin kişinin geldiği bilgisini veren Mehmet Gündoğdu, özellikle Antalya’nın Ukraynalı turistin vazgeçilmez bir tatil destinasyonu olmaya devam edeceğini söyledi.

Yunus Erdoğdu Kiev Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]