Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

ISİAD, Ukrayna’ya iş gezisi düzenliyor

Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği (ISİAD), 7-10 Nisan 2011 tarihleri arasında Ukrayna’ya iş gezisi düzenliyor. Dernek, 17 kişilik bir heyetle, Ukrayna’nın Odessa ve Kiev eyaletlerini ziyaret edecek.

ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, konuyla ilgili açıklamasında, dernek olarak yurt dışı gezilerine önem verdiklerini söyledi. Pınarcı, yapılacak gezi sırasında işadamlarının mal alışverişi, bilgi alışverişi ve benzeri faaliyetlerde bulunmak üzere Ukrayna’daki işadamları ile karşılıklı görüşmeler gerçekleştireceklerini kaydetti.

Pınarcı, “Ayrıca, heyet olarak Odessa Ticaret Odası Başkanlığı ve ticari ataşeler ile görüşmelerde bulunulacak. İnşaat, mimarlık, müteahhitlik hizmetleri, gıda, mobilya, kereste sanayi, PVC malzemeleri, kapı imalatçısı, elektrik mühendisi ve elektrik malzemeleri, makine aksamları gibi farklı sektörlerin bulunduğu heyette, 14 firma ihracat ve ithalat üzerine karşılıklı iş görüşmeleri gerçekleştirecek.” dedi.

Pınarcı, yapılacak olan iş anlaşmaları ile hem üyelerinin iş potansiyelini artırmayı hedeflediklerini, hem de Isparta’nın yurt dışında tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

CİHAN

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]