Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

Meridyen Anaokulu’nda sadece 5 öğrencilik yer kaldı!

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de başarılı faaliyetleri ile dikkat çeken Meridyen Anaokulu yaz tatili bitmeden sınıfları doldurdu.

Uluslararası Meridyen Anaokulu 5-6 yas öğrencilerinin eğitim gördüğü okul öncesi binasında yenileme çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Okul binalarında tadilat çalışmaları hakkında bilgi veren okul idarecilerinden Ümit Karagözlü; “Öğrencilerimizin rahatı ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi amacıyla sınıflar günümüz teknolojisine göre yenilendi. Bütün sınıflarımıza akilli tahta ilave edildi. 2012-2013 eğitim yılında, son teknoloji ile donatılmış yeni sınıflarımızda yüksek eğitim kalitesiyle öğrencilerimize hizmet vermeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de Uluslararası Meridyen Anaokulu kayıtlarını hemen hemen doldurmuş durumda olduğunu belirten Ümit Karagözlü, okul öncesi hazırlık sınıflarında Haziran başı itibariyle sadece 5 kişilik kontenjan kaldığını bildirdi.

Öte yandan okul idarecileri artan talebi karşılamak için yeni bir sınıf projesini hayata geçirmek için çalışıyor.

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]