Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

“Turuncu Devrimi Masonlar organize etti”

Ukrayna’da yayın yapan İnter TV ülkedeki masonların faaliyetlerini anlatan bir program yayınladı. Programda , 2004 yılındaki ‘Turuncu Devrimi” Masonların organize ettiği iddia edildi. İddia bir anda ülke gündemine oturdu.

İnter TV’deki Vrata Vremeni (Zamanın Kapısı) adlı programa uzman olarak katılan Andrey Vatolkin, Ukrayna’nın modern tarihinin Aziz Stanislaus ve Tapınak Şövalyeleri adındaki iki gizli Katolik toplumunun mücadelesi sonucunda şekillendiğini söyledi.

Andrey Vatolkin, Ukrayna’da 2005 yılında öldürülen içişleri ve ulaştırma bakanlarının da Aziz Stanislaus toplumunun üyesi olduğunu ve gereğinden fazla bilgi sahibi oldukları için öldürüldüklerini iddia etti. Vatolkin, eski İçişleri Bakanı Yuriy Kravçenko’nun şüpheli intiharı ve Ulaştırma Bakanı Anatoliy Kirpa’nın ise vurularak öldürüldüğü dönemde Savunma Bakanı’nın yardımcılarının Tapınak Şövalyeleri’nden olduğunu iddia etti.

ESKİ CUMHURBAŞKANI YUŞÇENKO VE EŞİ MASONDU

Programda Vatolkin, eski Merkez Bankası Başkanı Vladimir Stelmah’ın Tapınak Şövalyeleri’nin önde gelenlerinden olduğunu ve eski Cumhurbaşkanı Viktor Yuşçenko’nun da Stelmah’ın öğrencisi olduğunu belirtti. İddialara göre Yuşçenko’nun, eşi Yekaterina’da üst düzey bir Mason.

Programın sunucusu da Stelmah’ın beş sene boyunca Küba Merkez Bankası’nda müsteşarlık yaptığını ve o dönemde Masonluğa kabul edildiğini söyledi. Öte yandan Stelmah döneminde basılan 200’lük ve 500’lük hrivnalık banknotlarda Mason sembollere yer verildiğini hatırlattı.

Söz konusu kağıt paralar ışığa tutulduğunda üçgen içerisindeki “her şeyi gören göz” ortaya çıkıyor ve paraların üzerinde ise “bereket çeşmesi” var.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]