Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna ekibi Uluslararası Ritmik Cimnastik Turnuvası için İstanbul’da

Uluslararası 3. İstanbul Rhythmics Cup Turnuvası’nın basın toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ve Milli Takım Antrenörü Nataliya İmga’nın katılımıyla yapıldı.

12 ülkeden 84 sporcunun katılacağı turnuvayla ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, bu yıl üçüncüsü yapılacak turnuvanın, her geçen yıl büyüyerek devam ettiğini söyledi.

“İlk yıl 6 yabancı ülke ve 60 sporcuyla başlamıştı. İkincisine 7 ülkeden 65 sporcu katılmıştı. Bu defa 12 ülkeden 84 sporcu katılıyor.” diyen Taşpınar, şöyle konuştu:
”İnşallah turnuvamız çok daha büyüyerek, bütün dünyada adından söz ettiren bir organizasyon haline gelecek ve altyapıdan bir cimnastikçi ordusunun yetişmesine önemli katkılarda bulunacaktır.”

Milli Takım Antrenörü Nataliya İmga da, Türkiye’de ritmik cimnastiğin iyi bir yolda olduğunu ve gelişim gösterdiğini kaydederek, “Sporcularımız bu tür turnuvalarda büyük tecrübe kazanıyor. Daha çok çalışarak, Türkiye’den dünya çapında cimnastikçiler yetiştirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

3. Uluslararası İstanbul Ritmik Cimnastik Kupası 2011 turnuvası İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü ve Türkiye Cimnastik Federasyonu koordinatörlüğünde yapılacak.

Turnuva yarın başlayacak ve 26 Haziran Pazar günü sona erecek. Açılışı yarın saat 14.00’te yapılacak olan turnuva Burhan Felek Spor Kompleksi Kubbe Salon’da yapılacak. Turnuvaya katılacak ülkeler şunlar:

Türkiye (3 kulüp), Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan (3 kulüp), Güney Kore, Moldova, İngiltere, Bulgaristan, Rusya (2 kulüp), Gürcistan, Ukrayna, Suriye.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]