Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna Başbakanı Azarov, Polonya’da FOTO GALERİ

Ukrayna Başbakanı Nikolay Azarov, Varşova’ya yaptığı ilk resmi ziyaretinde Polonya Başbakanı Donald Tusk ile bir araya geldi.

Donal Tusk, Nikolay Azarov’un ilk resmi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve bu ziyaretin başarılı verimli olacağını bildirdi.

Donal Tusk; “Ülkelerimiz arasında çok fazla ortak saha var ve bu bizim işbirliğimizi kaçınılmaz kılıyor” dedi.

İki komşu ülkenin başbakanları, Polonya ve Ukrayna’nın ortaklaşa düzenleyeceği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının (EURO 2012) hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Liderler ayrıca EURO 2012 hazırlık komisyonunun çalışmalarına ilişkin bir dizi protokol imzaladı.

Nikolay Azarov, Polonyalı işadamlarına kapıların açık olduğunu ve her türlü problemlerine çözüm garantisi verdi. Ayrıca Azarov, Polonyalı girişimcilere katma değer vergilerinin de iade edileceğini belirtti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]