Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY’nin tanıtım elçisi efsane Kobe Bryant oldu

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi’nin (NBA) efsanevi oyuncularından Kobe Bryant, Türk Hava Yolları’nın (THY) ”Yeni Küresel Marka Tanıtım Elçisi” oldu.

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, uluslararası marka bilinirliği çalışmalarına hız kesmeden devam eden THY’nin, basketbol dünyasının en değerli oyuncularından Kobe Bryant ile marka tanıtım elçiliği için anlaştığı bildirildi. ABD’nin Los Angeles şehrinde atılan imzaların ardından Kobe Bryant’ın, iki yıl boyunca THY’nin başta ABD olmak üzere dünyadaki marka tanıtım elçisi olduğu kaydedildi.

Açıklamada, Amerika kıtasında uzun yıllardır New York ve Chicago’ya gerçekleştirilen uçuşların yanı sıra geçtiğimiz yıllarda Toronto ve Sao Paulo’ya uçmaya başlayan geçen ay da Washington hattını hayata geçiren ve yakında Los Angeles’a uçuş hattı açmaya hazırlanan THY’nin, Kobe Bryant ile başta Amerika olmak üzere Kobe’nin en çok hayranının bulunduğu Uzak Doğu ve Orta Doğu ülkelerinde kitlelerle buluşacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca Kobe Bryant’ın THY’nin düzenleyeceği birçok organizasyonda ve halkla ilişkiler etkinliklerinde sevenleri ile sık sık bir araya geleceği ve THY markasını tanıtacağı ifade edildi.

-THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI TOPÇU-

THY açıklamasında, anlaşma ile ilgili görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, 2011 yılı sonuna kadar filoya 23 adet yeni geniş gövdeli uçağın katılacağını belirterek, başta ABD ve Uzak Doğu olmak üzere yeni hatlar açılacağını, mevcut hatlarda da frekans artışı yaparak daha çok sefer gerçekleştireceklerini bildirdi.

THY yolcularına çok daha iyi ürünler sunmayı hedeflediklerini belirten Topçu, açıklamasında, şunları kaydetti:

”Ortaya çıkan bu büyük kapasite artışı ve yeni ürünleri müşterilerimize en etkili tanıtmak için gerek bu hedef bölgelerde gerekse tüm dünyada, ortaklığımızın spor üzerinden yürütmüş olduğu iletişim stratejilerine uygun olarak basketbol dünyasının en popüler ve kariyeri başarılarla dolu ismi Kobe Bryant ile anlaştık. Kobe Bryant, 2 yıl boyunca tüm bu bölgelerde markamızın global tanıtım elçisi olarak hem oynayacağı reklam filmlerinde hem de PR çalışmalarında bizimle birlikte markamızın daha geniş kitleler tarafından algılanmasına ve tercih edilmesine katkıda bulunacaktır.”

-KOBE BRYANT’IN GÖRÜŞLERİ-

Açıklamada, yapılan anlaşmaya ilişkin Kobe Braynt’ın şu ifadelerine yer verildi:

”Türk Hava Yolları’nın küresel marka tanıtım elçisi olarak seçildiğim için gururluyum. Türk Hava Yolları 77 yıldır yolcularına mükemmel bir hizmet sunuyor ve artık Los Angeleslılar’ın da bu hizmeti ilk elden deneyimleyeceği için de mutluyum. Türkiye doğal güzellikler ve binlerce yıllık tarihi açısından zengin bir ülke ve ben bu ihtişamın dünyadaki diğer insanlara ulaştırılmasında Türk Hava Yolları ile işbirliği yapacağım için mutluyum. En kısa sürede Türk Hava Yolları ile uçmak ve mükemmel servisi ve üst seviyede övgü alan yemekleri kendim denemek için sabırsızlanıyorum.”

-KOBE’Lİ TANITIM FİLMİ 2011 YILINDA-

THY’nin yeni küresel marka tanıtım elçisi olan Kobe Bryant’ın basketbol geçmişi başarılarla dolu. Son iki yıldır NBA finallerinin en değerli oyuncu seçilen Kobe, aynı zamanda 5 kez NBA şampiyonluğu yaşadı. Milyonlarca basketbolsevere ilham veren ünlü oyuncu 2 kez NBA sayı şampiyonu oldu ve ayrıca olimpiyat altın madalyası sahibi. Sevilen basketbolcu, Forbes dergisinin dünyanın en değerli 100 ünlü ismi endeksinde 14’üncü sırada yer alıyor. Her ne kadar basketboldaki mucizeleri ile tanınsa da tam bir futbol tutkunu olan Kobe Bryant, Barcelona futbol takımının sıkı taraftarlarından. Süper yıldız, basına yaptığı açıklamalarda sık sık Messi’ye olan hayranlığını dile getiriyor.

Kobe Bryant’ın rol alacağı THY reklam filmi, 2011 yılının ilk çeyreğinde ağırlıklı olarak Amerika ve Uzak Doğu ülkeleri olmak üzere global yayınlar ile 80’den fazla ülkede uluslararası televizyon kanallarında ve sinemalarda izleyici ile buluşacak. Ayrıca, billboard, dergi, dijital ortam gibi birçok farklı mecrada da Türk Hava Yolları’nın reklamları yayınlanacak.

-KOBE BRYANT İLE İLGİLİ BAZI BİLGİLER-

2009/2010 NBA Finallerinde ”En Değerli Oyuncu” seçilen Kobe Brayant ile ilgili baz ı bilgiler ise şöyle:

”-2008 Olimpiyatları Altın Madalya.

-2007-08 NBA’in En Değerli Oyuncusu.

-5 NBA Şampiyonluk Yüzüğü sahibi.

-ESPN kanalı tarafından verilen ESPY ödüllerinde 2010 yılında NBA’in en değerli oyuncusu seçildi.

-Erkek dergisi GQ tarafından 2009 yılında Yılın Erkeği seçildi.

-The Sporting News dergisi tarafından NBA’de 10 yılın sporcusu seçildi.

-Sports Illustrated dergisi tarafından gerçekleştirilen 2008 Yılı Spor İnsanı ödülünün finalistlerinden.

-NBA tarihinde 23 bin sayı atan en genç oyuncu

-Arka arkaya 12 defa NBA All Star kadrosunda yer aldı.

-2 kez NBA All Star En Değerli Oyuncu seçildi.

-2 kez arka arkaya NBA’in sayı kralı oldu.

-8 kez All-NBA ilk beşinde yer aldı.

-7 kez All-NBA Defansif Takımı ilk beşinde yer aldı.

-ABD Erkek Milli Basketbol Takımında yer aldı.

-22 Ocak 2006’da bir maçta attığı 81 sayı ile kariyerindeki en fazla sayıya ulaştı. Bu 81 sayının 55’i ikinci yarıda kaydedilmişti.

-Kariyerinde 21 kez 50’nin üzerinde sayı attı ve Chamberlain ile Jordan’dan sonra bu alanda üçüncü sırada yer alıyor.

-Kariyerinde 104 defa 40’tan fazla sayı atma, 141 defa double double ve 16 defa triple double yapma başarısına erişti.

 

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]