Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Zemheri Ukrayna’da sıfırın altında 33 ellerinizden öper

Sibirya soğukları Ukrayna’ya Ocak sonunda yetişti ülke genelinde 29-31 Ocak arasında termometreler sıfırın altında 23 ila 29 derece arasında değişecek. Ülke şubatın ilk günlerinde ise sıfırın altında 33’ü görmesi bekleniyor.

Olağanüstü durumlarla ilgili haberler yapan Ukrayna televizyon kanalı Magnolia TV’de yer alan haberde ülkede 24 Ocak’tan itibaren soğumaya başlayan havanın etkisini arttırarak devam ettireceğini bildirdi.

Ukrayna Meteoroloji Merkezi UKRHIDROMETSENT’e verilerine göre, ayın 25’i ile birlikte soğuklar şiddetini artırdı. 25-27 Ocak günleri arasında Ukrayna çapında hava sıcaklığının gündüz sıfırın altında 10 ila 16 civarında seyrederken, geceleri eksi 21 dereceyi gördü.

Bugünden itibaren Ukrayna’nın doğu bölgelerinde ise hava sıcaklığının gece eksi 27 dereceyi görmesi bekleniyor.

Ocak sonuna kadar etkili olacak soğuk havalar Şubat’ın ilk günlerinde de artarak devam edecek. Yalnız Kırım ve ülkenin batısının diğer kesimlere nazaran daha az soğuk olması da bekleniyor.

Dnipro nehrinin doğu kıyısında görülecek hafif kar yağışı dışında ülkede hava açık seyredecek.

ULYANA DERMENCİ | KİEV – UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]