Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna ve Türkiye’den Rusya’yı by-pass edecek formül

Ukrayna ve Türkiye arasına yeni bir güzergâh üzerinden gaz transferi görüşmeleri başladı.
İTAR-TASS ajansının bildirmesine göre bu gelişme, Ukrayna Enerji ve Kömür İstihsali Bakanı Yuri Boyko’nun 13 Ocakta yabancı basın mensupları için yaptığı basın toplantısında duyuruldu.

Türk-Ukrayna görüşmelerinin detaylarını vermeyen Bakan Boyko, Biz Türk partnerlerimizle yeni bir güzergâhtan gaz alımı konusunda görüşmelere başladık. Ümit ediyoruz ki, Ocak ayı sonuna kadar net tekliflerimizi sunar da somut görüşmeler bölümüne geçeriz” dedi.

Bakan Boyko yaptığı açıklamalarda, Ukrayna Gaz Boru Hattı (HTS) konusunda, için Avrupalı tüketici ülkelerin de yer aldığı üç taraflı bir şirketler birliği kurulması taraftarı olduklarını, ancak tamamının blok halinde Rusya’ya satışına kesinlikle razı olmadıklarını bildirdi.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]