Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

AP Başkanı Schulz’dan Davutoğlu’na sert Zaman mesajı!

Zaman gazetesinin kayyım gaspına uğramasına Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’dan çok sert tepki geldi.

AP Başkanı Schulz, şahsi twitter hesabından önce #Zaman hashtag’ini kullanarak “Eğer bir gazetenin haber ya da yorumuna katılmıyorsanız, yapacağınız şey ona gerçeklerle cevap vermektir, gazeteciliği susturmak değil” ifadelerini paylaştı.

“PAZARTESİ GÜNDEME GETİRECEĞİM”

Schulz, ikinci mesajında özgür basını susturmaya yönelik kayyım kararının “darbe” olduğunu belirtti. Tüm dünyaya duyurduğu mesajını da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun şahsi twitter hesabını paylaşımına ekleyerek verdi. Schulz, “Zaman Gazetesi’nin ele geçirilmesi, Türkiye’deki basın özgürlüğüne yeni bir darbedir. Pazartesi günü Ahmet Davutoğlu’yla görüşmemizde bu konuyu gündeme getireceğim” mesajını paylaştı.

İşte Schulz’un kayyım gaspını ‘darbe’ olarak niteleyen tweetleri:

 

 

 

 

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]