Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’daki Hasan İ.’nin liseli oğlu kendini astı!

Ukrayna’da çalışan Hasan İ.’nin bıraktığı eşinin ardından liseli oğlu da intihar etti. Kahramanmaraş’ta lise öğrencisi bir genç kendisini asarak intihar etti. Babaannesi ile birlikte yaşayan gencin annesi de intihar etmiş.  

Alınan bilgilere göre olay, saat 16.30 sıralarında Gayberli Mahallesi Beyazıt Bestami Caddesi üzerindeki evde meydana geldi. Babaannesi ile birlikte yaşayan Endüstri Meslek Lisesi 2. Sınıf öğrencisi K.K.İ. (16) kendisini iple tavana astı.

Torununun uzun süre odasından çıkmadığını fark eden büyükanne Gülistan İ. (57) içeri girdiğinde gencin asılı bedeni ile karşılaştı.

Durum hemen polise ve 112’ye bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından gencin cesedi otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

K.K.İ.’nin annesi Nurgül İ.’nin de yaklaşık 15 yıl önce eşi Hasan İ.’den ayrıldıktan sonra intihar ettiği, kendisinin ise büyükannesinin yanında büyüdüğü öğrenildi.

Bu arada gencin babası Hasan İ.’nin Ukrayna’da, büyükbabasının ise Denizli’de çalıştığı öğrenildi. Psikolojik sorunları nedeniyle intihar ettiği öne sürülen K.K.İ.’nin, içine kapanık bir yapıya sahip olduğu, uzun süredir okuluna gitmediği ve bugün okul idaresinin velisini okula çağırdığı iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Türk

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]