Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Sağlık

Herkesin evinde Covid-19 aşısı var

Herkes bunu bilmeli çok önemli!

Covıd-19 virüsü her şeyden önce, bağışıklık sistemini, daha sonrada akciğer dokusunu etkiler.

Bu iki saldırı dalgası arasındaki zaman gecikmesi, tam olarak “kuluçka dönemi” dediğimiz şeydir.

Sıklıkla “güçlü” veya “zayıf” bağışıklık gibi kelimeler kullanırız. Bununla birlikte, birçok insan tam olarak ne olduğunu bilmiyorlar. Dahası, çoğu doktorun bağışıklık sisteminin yapısı ve tek tek parçalarının işlevselliği hakkında çok az fikri vardır.

Covıd-19 virüsünün insan vücudu üzerindeki etkisinin mekanizmasını en basitleştirilmiş ve erişilebilir şekilde bir tez formatında açıklamaya çalışacağım.

Tüm bağışıklık sisteminin yüzde 80’i, ince bağırsağın mukus ve submukoz katmanlarında, lenfoid doku ve birikimleri – Peyer’in yamaları şeklinde yoğunlaşır. Lenfoid doku, çeşitli tipte immünoglobülinlerin yanı sıra antikorlar (lenfositler T-, B-, G-, vb.) Üretir. Lenfatik sistem yoluyla antikorlar inferior vena kavaya, kalbe girer ve pulmoner dolaşımı geçtikten sonra, sistemik dolaşıma girer ve vücutta taşınır. Böylece, akciğer dokusunun kendi doku bağışıklığı dahil olmak üzere doku bağışıklığı güçlendirilir.

Yemek sırasında yiyecekle karışan Covıd-19, bağırsaklara girer ve lenfoid dokuyu yok etmeye başlar. Sonuç olarak, etkilenen lenfoid doku, lenfosit ve immünoglobulin üretimini durdurur. Böylece bağışıklık sistemi yok edilir ve bunun sonucunda akciğerlerdeki doku bağışıklığı da keskin bir şekilde zayıflatılır.

Bu andan itibaren, koronavirüs saldırısının zaten korunmamış olan akciğer dokusuna ikinci dalgası başlar ve bu, ölümle sonuçlanan şiddetli zatürree ile kendini gösterir.

Şu anda, tüm dünyadaki önlemler koronavirüsün akciğerlere girmesini önlemeyi amaçlamaktadır. Bu, prensip olarak son derece maliyetli ve pratik olarak etkisizdir. Tüm terapötik önlemler sadece komplikasyonlarla mücadeleye yöneliktir,

Buna göre, Covıd-19’un onlarca yıldır bir tehdit olduğu anlaşılmalıdır. Bugün Covit-19 salgının sadece ilk dalgası olup daha sonra böyle çok sayıda dalgalar da olacaktır.

Aynı zamanda tüm koruyucu ve tedavi edici tedbirler akciğerlerde lokalize olan koronavirüse yöneliktir, Bağırsak koronavirüsü üzerinde herhangi bir etki yapılmamaktadır.

Günlük hayatımızda kullandığımız birçok doğal ürün vardır ki aynı zamanda doğrudan virüsleri etkileyerek onları öldürür.

Bu konuda en etkili olanı sarımsaktır.

Günde 2-3 bardak sarımsak suyu içtiğinizde, hemen ince bağırsağa girer ve Covıd-19 virüsünü öldürmeye başlar.

Bu, aşağıdaki etkileri sağlar:

1 – “öldürülmüş” Covid-19 ince bağırsağın lenfoid dokusunu yok etmeyi bırakır.

Sonuç olarak, lenfoid doku düzgün şekilde işlev görmeye devam eder, örneğim antikorlar ve immünoglobulinler üretir.

2- Hasar gören bağışıklık sistemi hızla iyileşir ve güçlenir bu, akciğer dokusunda doku bağışıklığında önemli bir artışa yol açar.

Aynı zamanda mikroplar (stafilokok vb.) ve mantarlar Covid-19 için aşılmaz bir bariyer ortaya çıkar.⠀

3 – “sarımsak suyunun” etkisi altında ince bağırsakta çok ilginç olaylar zinciri ortaya çıkar.

“Sarımsak suyu” tarafından “öldürülen” ve zayıflatılan Covid-19, doğal bir aşıdan başka bir şey değildir, insan vücudunun içinde doğal olarak oluşur.

Bildiğiniz gibi, yapay bir aşı oluşturmak, süper donanımlı ve çok pahalı bir laboratuar ve yüksek nitelikli personelin çalışmasını gerektirir. Yapay aşı oluşturma çalışmaları 6-9 ay sürüyor ve endüstriyel üretim maliyetli ve zaman alıcıdır.

Sarımsak suyu alındıktan sonra ince bağırsakta 30-40 dakika içinde doğal bir aşı oluşur.

4 – doğal aşı, Covid-19’a karşı aktif olarak çok özel bağışıklık oluşturmaya başlar.

Böylelikle Covid-19’un insan vücudunda neden olduğu yıkıcı patolojik olaylar zinciri en başta kesintiye uğrar ve yok edilir ve devamı yoktur.

En doğal şekilde vücut tabiri caizse planlı bir şekilde Covid-19 ile savaşır ve yener.

Aynı zamanda, vücuttan acil ve stresli bir mücadele modu tamamen dışlanır ve virüsü planlı bir şekilde etkisiz hale getirir.

Sonuç olarak, ortaya çıkan salgın birkaç gün içinde durur.

“Sarımsak suyu” anti-salgın protokolü olarak ülke genelinde bir gün içinde tüm nüfus arasında uygulanabilir.

Temel patojenik morfolojik substrat (biyokimyada enzimlerin tepkimelerinde işlenen maddelere verilen addır. Kimyasal tepkimeler sonucunda, enzimler vücuttaki biyokimyasal işleyişi hızlandırırlar. Substrat ise birleşen veya ayrışan maddelere verilen isimdir. Substratlar büyük yapılı veya küçük yapılı olabilirler.), bir veya iki gün içinde tamamen yok olacaktır.

“SARIMSAK SUYU” hazırlanışı son derece basittir.

  1. Orta boy tek diş sarımsak, soyulur ve enine 3-5 dilim yapılır. Porselen veya cam bir litrelik demlik 4 su bardağı içme suyu ile doldurulur ve dilimlenen bir diş sarımsak suya atılır. Bu işlemler oda sıcaklığında ve sabah yapılır.
  2. Akşam evinize geldiğinizde “sarımsak suyunuz” artık kullanıma hazırdır. Suyun 1 bardağını yemek öncesi, 2 bardağını yemekten 2-3 saat sonra ve 1 bardağını da bardağını gece yatmadan önce içiniz.
  3. Ertesi gün sabah aynı usül ile “sarımsak suyu” hazırlayın ve bir ay boyunca her gün tekrarlayınız.
  4. Bir ay boyunca sarımsak suyu alırsanız Covid-19’a karşı spesifik bağışıklık oluşacaktır.

Lütfen bu çok önemli bilgiyi gruplar, topluluklar, aile ve arkadaşlarınız arasında dağıtın.

Eğer gerçekten, Sağlıklı olmamıza yardım etmekle ilgileniyorsanız, – sarımsak suyu ile “öldürülmüş” Covid-19, ince bağırsağın lenfoid dokusunu yok etmeyi bırakır.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]