Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna ile Polonya arasındaki uluslararası hızlı tren seferleri yeniden başladı

Ara verilen uluslararası demiryolu seferleri yeniden başlıyor

Ukrayna Demiryolları (Ukrzaliznıtsya)’dan yapılan açıklamada, Polonya ile uluslararası demiryolu hizmetlerinin 10 Ekim sabah 5.59’dan itibaren yeniden başlayacağı bildirildi.

İki ülke arasında hızlı tren seferleri projesinin, Ukrayna ve Polonya tarafları arasındaki anlaşma ve Polonya Demiryolu İdaresi’nin işbirliği sayesinde hayata geçirildiği belirtildi.

Kıyiv – Przemısl güzergahı için tren biletleri 1 Ekim’den itibaren satışa çıkmıştı. Tren biletlerini; Booking.uz.gov.ua web sitesinde ve tren garlarında gişelerden alabilirsiniz.

Ukrayna ile Polonya arasında Intercity+ Hyundai Rotem’den trenleri sefer yapacak.

Daha önce, Avrupa ülkelerinin demiryolu idarelerinin yardımıyla; Avusturya, Macaristan, Slovakya ve Moldova ile uluslararası bağlantıların restore edilmişti.

Uluslar arası seyahat etmek isteyen yolcular, Ukrayna vatandaşlarının Polonya ve diğer Avrupa ülkelerine giriş kuralları ile bu ülke vatandaşlarının Ukrayna’ya giriş kuralları hakkında güncel bilgilere, Ukrayna’nın Polonya Büyükelçiliği ve bu ülkelerin Ukrayna’daki büyükelçiliklerinin resmi kaynakları aracılığıyla ayrıca Dışişleri Bakanlığı’nın web sitesinden ulaşabilirler.

Muhabir: Yunus Erdoğdu | Kıyiv – [email protected]

Twitter: @erdogduy

Olay yerinden Canlı Yayınlar için : Twitter: @ukraynahaber

Facebook: facebook.com/erdogduy

İnstagram: instagram.com/ukraynahabercom/

Son Dakika için Telegram Haber Kanalımız:
https://t.me/ukraynahaber
Haber İhbar Hattı WhatsApp:

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]