Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

İstanbul’da Rus pasaportu taşıyan susturucu ve lazer silahlı casuslar yakalandı

İstanbul merkezli 'casusluk' operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

İstanbul merkezli iki ilde “devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal veya askeri casusluk amacıyla temin etme faaliyeti yürüttüğü” gerekçesiyle yabancı uyruklu 6 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ekipleri, “silahlı eylem arayışında olduğu ve devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal ve askeri casusluk amacıyla temin etmeye çalıştığı” belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Türk basınından yer alan haberlere göre, Rus pasaportlu şüphelilerin bazılarının, Antalya’da olduğunu tespit eden ekipler, İstanbul’da Başakşehir, Sarıyer ve Küçükçekmece’deki 3 adresin yanı sıra Antalya’daki 2 adrese operasyon düzenledi.

Operasyonlarda yabancı uyruklu 6 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda, biri susturucu ve lazer tertibatı takılı 3 tabanca, tabancalara ait çok sayıda şarjör ve kurşun ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, konuyla ilgili detaylı incelemenin de devam ettiği bildirildi

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]