Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Fas ve Tunus’dan sonda beş Cezayirli, Ukrayna’dan Avrupa’ya kaçak geçmeye çalışırken yakalandı

İslam ülkelerinden demokratik ülkelere kaçış sürüyor.

Ukrayna’nın batısında Zakarpatya bölgesinde Afrika’dan AB’ye kaçak geçmeye çalışanlar Ukrayna sınır muhafızları tarafından yakalandı.

Kontrol noktalarının uzak bir alanda Karpat Dağlarından Slovakya’ya geçmeye çalışan bir grup yasadışı göçmen, Çop müfrezesindeki sınır muhafızları tarafından gözaltına alındı.

Ujgorod Bölgesi askerleri, onları Ujgorod’un Huta köyü yakınlarında sınırın dağlık bir bölümünde devriye gezerken yakaldı.

Sınır devriyesi, karla kaplı ormanlık alanda devriye gezerken gelirken yabancıları fark etti. Yabancılar ormanda saklanmaya çalıştı, ancak birkaç dakika içinde sınır muhafızları tarafından yakalandı.

25-39 yaş arası erkekler Cezayir pasaportu taşıdığı görüldü. Sorgu sırasında yolcular, turist olduklarını Ujgorod’a gideceklerine iddia ettiler ancak tamamen ters istikamete gidiyorlardı.

Tutuklular sınır birimine götürüldü. Söz konu şahıslar, “Ukrayna devlet sınırından yasadışı geçiş veya yasadışı geçişe teşebbüs” suçlamasından yargılanacaklar.

Geçen hafta sonu Kuzey Afrika’daki Müslüman ülkelerden gelen bir Fas vatandaşı ve iki Tunus vatandaşı, Romanya ve Ukrayna sınır muhafızlarının ortak operasyon ile gözaltına alınmıştı.

Konstantin Konevets – Kıyiv

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]