Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kıyiv’de helikopter kazasında hayatını kaybedenler için cenaze töreni düzenlendi

Ukrayna’nın başkenti Kıyiv'in Brovarı ilçesinde, 18 Ocak sabahı meydana gelen helikopter kazasında yaşamını yitirenler için cenaze töreni düzenlendi.

Devletin önde gelen isimleri, Ukrayna İçişleri Bakanlığı yönetiminde hayatını kaybeden kişi için veda töreni düzenledi. Tören, başkent Kıyiv’de gerçekleşti ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy eşi Olena Zelenska, Başbakan Denis Şmıhal ve Ukrayna Meclisi Başkanı Ruslan Stefançuk gibi önemli isimler katıldı.

Bu trajik olay, ülkenin içişleri alanında önemli bir kayıp olarak kabul edilmektedir. Ölen kişi, hizmetleri için ülkenin huzur ve güvenliği için büyük bir katkıda bulunmuştur.

Brovariy bölgesinde meydana gelen bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybetti. Bu kaza, ülkenin içişleri alanındaki görevliler için bir uyarıdır ve ulaşım güvenliğini sağlamak için daha fazla çaba sarf etmeleri gerektiğini göstermektedir.

NE OLMUŞTU?

Ukrayna’nın Kıyiv bölgesindeki Brovarı kentinde, 18 Ocak sabahı bir anaokulu ile bir apartman yakınlarına helikopter düştü. Ukrayna Polis Teşkilatı Başkanı İgor Klimenko, helikopter kazasında Ukrayna İçişleri Bakanı Denıs Monastırskıy, İçişleri Bakan Yardımcısı Yevgen Yenin ve İçişleri Bakanlığı Sekreteri Yuriy Lubkovıç’ın hayatını kaybettiğini bildirdi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]