Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İgor Rahayev: Yenilgiyi hak etmedik

Metalist Harkiv Teknik Direktörü İgor Rahayev, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda oynadıkları, Trabzonspor maçı sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Son dakika gölüyle yenilmeyi hak etmediklerini ifade eden İgor Rahayev, takımın iyi oynadığını belirtti. Ülkedeki iç karışıklıklar nedeniyle karşılaşmanın oynandığı, Lviv şehri sakinlerine kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Rahayev; “Elbette, Harkiv gibi aynı değildi. Kendimizi evimizde hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Gruptan çıkabileceklerine ilişkin bir soruya Rahayev; “Bugün zor bir maç oldu. Şimdiden sonraki maçları düşünmeye başladık. Guruptan çıkmamız bize bağlı, önümüzdeki karşılaşmanın sonuçlarına bağlı.” şeklinde cevap verdi.

YUNUS ERDOĞDU | LVİV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]