Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Halilhodzic: Şanslı bir galibiyet

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, maçın ardından Arena Lviv’de düzenlenen basın toplantısında şanslı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Halilhodzic, “Çok önemli bir galibiyet diyebilirim. Biraz zor bir galibiyetti. Biraz tesadüf şanslı bir galibiyet oldu diyebiliriz. Büyük bir maç çıkarttığımızı söyleyemem. Buna rağmen maçı aldık. Zemin de kaygandı. Topu çevirirken çok hatalı hamleler oldu. Kısa bir özet yapmam gerekirse neticeden memnunum ama oyundan hiç memnun değilim.” dedi.

Halilhodzic, bir gazetecinin, “Rakibin attığı golden sonra takım panik mi yaşadı?” şeklindeki sorusu üzerine; “Takım halinde beşinci veya altıncı defa oynuyoruz ve ilk defa gol yiyoruz. Maç içinde acemice topu rakibe verdik. Bu da rakibin hızlı bir şekilde kontratağa çıkmasına sebep oldu. Bu maçta bir değil birkaç şeyden memnun değilim. Maçta bir oyuncumuz ilk kez takımla sahaya çıktı. İlk defa oynama fırsatı bulan bu oyuncumuz galibiyeti de getiren oyuncu oldu. Maç sonrası bana sarıldı. Kendisi için, takıma uyumu için çok iyi oldu.” diye cevapladı.

Kendi evlerinde, Legia Varşova ile oynayacaklarını söyleyen Halilhodzic; “Bu akşam onlarda 1:0 galip çıkmışlar maçtan. Bu ikinci maçı da alırsak, Kendi evimizde Varşova takımını yenersek gruptan çıkma adına çok büyük bir şansımız olduğunu o zaman söyleyebiliriz.” şeklinde konuştu.

Metalist’i yeterince inceledikleri için kendisini şaşırtmadığını dile getiren Halilhodzic, nasıl bir taktikle nasıl karşılarına çıkacaklarını bildiklerini için buna dayanarak kendi stratejilerini uyguladıklarını ifade etti.

Cardozo’nun neden az oyunda tuttuğu sorusu karşısında Halilhodzic, sakatlıktan çıkan Cardozo’nun fiziksel açıdan hazır olmadığını, bu oyuncuyu yeterince oynattığını ifade etti.

Maçı izleyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu stattan çıkarken Ukraynalı taraftarlar için fotoğraf imzaladı.

YUNUS ERDOĞDU | LVİV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]