Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Reis Sedat Peker Makedonya’dan, Kosova’ya sınır dışı edildi

Peker’in Kosova üzerinde Türkiye’ye iade edileceği iddia ediliyor.

Hakkında operasyon yapılacağı iddiası ile Türkiye’yi terk edip Makedonya’ya yerleşen organize suç örgütü lideri Reis Sedat Peker, Kosova’ya sınır dışı edildi.

Makedonya polisinden yapılan açıklamada Makedonya’da uzun süredir ikamet eden 49 yaşındaki Reis Sedat Peker’in tutuklanarak sınır dışı ettiği belirtildi.

Polis, Peker’in uyuşturucu ticareti için yerel çetelerle de işbirliği çalışmaları yürüttüğünü bildirdi.

Polis açıklamasında, sınır dışına gerekçe olarak Peker’in ülkeye birkaç günlüğüne girdiğini ama uzun süredir ülkede kaldığı gösterildi.

Makedonya İçişleri Bakanlığı yaptığı, “İkameti kötüye kullandığı tespit edildikten sonra, kişi Kuzey Makedonya Cumhuriyeti topraklarından sınır dışı edildi” açıklamalara da yer verildi.

Dönemin Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın, Peker hakkında, “Seni hapse attıracak” söylediğini iddia edilmişti. Peker’in hakkında yapılacak operasyonu önceden haber aldıktan sonra Türkiye’yi terk ettiği kaydedilmişti.

Son yaşanan gelişmelerle Peker’in Türkiye’nin isteği üzerine Makedonya’da gözaltına alındığı ve Kosova üzerinden Türkiye’ye iade edileceği iddia ediliyor.

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker‘in nüfusa giderek kimlikteki ön adına ‘Reis‘ ismini ekletmişti.

Strana, Sedat Peker’in Ukrayna ziyaretinin arka planını yazdı

Sedat Peker, Berat Albayrak’tan özür diledi

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]