Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Break Dans’ta İsrail, Türkiye’yi eledi

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleşen, BC One adlı break dans yarışmasının, Doğu Avrupa Finali’nde İsrailli Pickup, Ahmedo lakaplı Ahmet Bulut’u eledi.

Redbull BC ONE adlı break dans yarışmasının Türkiye ayağının kazananı Ahmedo lakaplı Ahmet Bulut (20) Ukrayna’da finalde İsrailli Pickup ile mücadele etti. Eleme usulü ile yapılan yarışmada B-Boy Pickup tarafından elenen Ahmedo, jüriden oy alamadı.

RedBull’un, dünyada 10’uncusunu yaptığı BC One adlı break dans yarışmasının Doğu Avrupa Finalini Ukraynalı B-Boy Robin kazandı. 29 yaşındaki B-Boy Robin 30 Kasım’da Güney Kore’nin başkenti Seul’de Doğu Avrupa’yı temsil edecek.

Terk edilmiş bir demir döküm fabrikasında gerçekleşen etkinlikte Cihan Haber Ajansı (Cihan)’na özel açıklamada bulunan Adanalı B-Boy Ahmedo; “Elendim ama benim için iyi geçti. Yurt dışında ilk tecrübem zaten. Burada bulunmak ve Türkiye’yi temsil etmek çok büyük bir onur aslında. Bir şeyler yapabilseydim daha da mutlu olurdum. Artık bir dahaki seneye diyelim. Her şey güzeldi burada.” dedi.

İsrail ile eşleşmesini Cihan’a değerlendiren B-Boy Ahmedo; “Büyük baskı oluyor tabii. İsrail ile yarışma yapıyorsun. Türksün bir Türk olarak bayağı bir tepki alıyorsun yani. İnşallah elendiğim için de bayağı bir tepki almamışımdır. Oyun yani sonuçta elenmek de var kazanmak da bugün ben elendim belki bir dahakine kazanırım.” diye konuştu.

Ukrayna’yı beğendiğini dile getiren B-Boy Ahmedo, Cihan’a şunları söyledi; “Ukrayna süper. Şu anda içeride belki içeride 6 bin 7 bin kişi var. Türkiye’de böyle organizasyonlar göremiyoruz. Burada bu insanların içinden bulunmak gerçekten güzel bir duygu. Burada bulunduğum için bu şeyleri yaşadığım için sevinçliyim.”

Coşkulu seyirci önünde gerçekleşe BC One Doğu Avrupa Finali’nde; Belarus, Rusya, Sırbistan, Letonya, Slovenya, Bosna Hersek, Kazakistan, Gürcistan, Türkiye, Hırvatistan, Romanya, Ukrayna ve İsrail’deki ülke elemelerini başarıyla geçen break dans ustaları yarıştı.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]