Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Kırım

Ukrayna’da, Kırım’daki insan hakları ihlallerini kaydetme merkezi oluşturulacak

Rusya’nın işgal ettiği Kırım’da insan hakları ayaklar altında

Ukrayna’nın Geçici İşgal Altındaki Toprakların Yeniden Entegrasyonundan Sorumlu Bakanlık bünyesinde, Rusya tarafından işgal edilen topraklardaki insan hakları ihlallerinin kaydedileceği bir merkez oluşturulacak.

QHA’nın haberine göre, Ukrayna televizyon kanalında yayınlanan bir program sırasında konuşan Ukrayna Başbakan Yardımcısı, Geçici İşgal Altındaki Toprakların Yeniden Entegrasyonundan Sorumlu Bakan Oleksiy Reznikov, “Şimdilerde insan hakları ihlallerini belgelemek için bir merkez oluşturuyoruz, bu karar artık onaylandı. Bakanlığımıza bağlı bir merkez olacak. Şu an insan hakları örgütleri ile anlaşmalar yapıyoruz. Onlar daha önce hazırladıkları insan hakları ihlalleri ile ilgili tüm belgeleri ve raporları bize vermeye hazır.” diye kaydetti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]