Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

Ukrayna ile Türkiye hava ulaşımın yeniden başlamasıyla ilgili görüşüyor

Ukrayna ve Türkiye arasındaki uçak seferleri ne zaman başlayacak?

Ukrayna ile Türkiye, hava yolculuğu ve turistik ziyaretlerin yeniden başlamasıyla ilgili görüştü.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Vasıl Bodnar ile Türkiye Ukrayna Büyükelçisi Yağmur A. Güldere’nin iki ülke arasında hava yolculuğu ve turizm seyahatinin sürdürülmesi konusunda görüştüğü bildirildi.

Toplantı sonucunda, Ukrayna ile Türkiye arasında uçuşların yeniden başlaması ve iki ülkenin yetkili makamları arasında turizm seyahati ile ilgili müzakere sürecinin başlatılması konusunda uzlaşıldı.

Diplomatlar ayrıca, Ortak Ekonomik Komisyonun bir sonraki toplantısının uygun şekilde hazırlanmasını ve düzenlenmesini sağlamak için, karantina sonrası değişim ziyaretlerini planlamaya başlamak üzere, Dışişleri Bakanlıkları ile Ukrayna ve Türkiye’nin diğer ilgili bakanlıkları ve departmanları seviyesindeki mevcut istişare mekanizmalarını yoğunlaştırma konusunda anlaştı.

Uçuşların ne zaman başlayacağına ilişkin bir tarih ise verilmedi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]