Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Magazin

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy, ünlü sunucu Ece Üner’in hayatını değiştirdi

Ece Üner’den ‘adaletsizlik’ çıkışı: Duvardaki resmi değiştirin

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Armağan Çağlayan’ın Youtube programına konuk oldu. Üner, “dünyadaki adaletsizliği değiştirebileceğimizi inanmıyorum ama adaletsizlik karşısındaki duruşumuzu değiştirebiliriz.” dedi.

Adaletsizlik karşısındaki bu duruşunun gelişme sürecini ise şu şekilde anlattı: “Ukrayna Devlet Başkanı var ya Zelenskıy, ilk seçildiğinde, biliyorsunuz onların Cem Yılmaz’ı komedyeni yani, ilk seçildiğinde dedi ki devlet dairelerine benim fotoğraflarımı asmayın çünkü ben bir ikona değilim idol değilim. Devlet dairelerine çocuklarınızın resmini asın ve bir karar vereceğiniz zaman, çocuğunuzun gözünün içine bakarak verin bu kararı dedi. Şimdi ben 3,5 sene evvel Kasım 2016’da bir doğum yaptım. Ve bir kızım oldu. Doğum yaptığım günden beri haberleri eskisi gibi sunamıyorum. Dilim gitmiyor.. çünkü eve gidince kızım Güneş’in gözünün içine bakamazmışım gibi geliyor. Güneş kızımın adı.. Zelenskıy’nin o lafı sonra oturdu benim hayatımda bir yere, evet ben Güneş’in Güneş’in yüzüne bakarak söyleyemeyeceğim hiç bir şeyi söylemiyorum.”

Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk olan Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner’in ‘adalet’ kavramına ilişkin söylediği sözler sosyal medyada da gündem oldu.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy’nin, Ukrayna Parlamentosu’ndaki yemin töreninde, “Devlet dairelerine benim resmimi asmayın, çocuğunuzun resmini asın” demişti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]