Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaVideo

VİDEO | ABD’de halk polis şiddetine karşı ayaklandı, karakolları bastı

ABD'nin Minnesota eyaletinin Minneapolis kentinde, George Floyd isimli bir siyahiyi öldüren polislerin işine son verilirken, binlerce kişi de polis şiddetini protesto etti. Polis karakolu basıl polis araçları pert edildi.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin Minnesota eyaletinin Minneapolis kentinde, George Floyd isimli bir siyahinin gözaltına alırken polis memuru tarafından boğularak öldürülmesi sonrası şehirde halk ayaklandı.

George Floyd isimli bir siyahiyi gözaltına alırken ölümüne neden olan polislerin görevden alınması da vatandaşların tepkisini dindirmedi.

Öfkeli kalabalık gördüğü her polis aracına saldırdı.

Polis araçlarının içerilere yiyecekler atıldı. Camları patlatıldı. Karakollar ve polis araçların park edildiği yerler basıldı.

Polis plastik mermi ve biber gazı ile müdahale etti.

Ayaklanan halk sokaklarda polise geçit vermedi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]