Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna ağır kar yağışının etkisine girdi

Aşırı kar yağışı sadece başkent Kiev’dekileri değil ülke genelindeki herkesi zebun eyledi. Çernivtsi Bölgesi’ne iki gün de yağan kar miktarı aylık oranı ulaştı. Uluslararası yol güzergâhı Bukovina’da ise yaklaşık 200 araç iki kilometrelik kuyruk meydana geldi.

Çernivtsiy’de de kar trafiği alt üst etti. Düzinelerce otomobil patinaj attı. Birçok aracı kurtarıcılar çekmek zorunda kaldı. Çekilen araçların çoğunluğunu kamyon ve otobüsler oluşturdu.

Yolda kalan bir sürücü UkraynaHaber.com’a yaptığı açıklamada: “Ya, karın altında buz varmış yokuşta kaldık. Sağdan soldan yardıma koştular ittiler kalktılar olmadı en sonunda aldık geriye. Trafiği kapatmamak için arabayı çektik kenara. Yürüyerek devam ettik.” dedi.  

Öte yandan Olağanüstü Haller Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, sabahın ilk saatlerinden itibaren 78 adet aracın çekildiği 650 kişiye yardım edildiği bildirildi.

Kiev’de ise trafik felç olmuş durumda. Yollarda araçlar oldukça yavaş ilerlerken köprüler durma noktasına geldi.

YEVGENİYA VYAÇESLAV | KİEV – www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]