Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ankara’da, Ukraynalı kadınları facebook’ta kandıran 13 kişi tutuklandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, sosyal paylaşım sitesi facebook ve MSN’de beğendikleri Ukraynalı kadınları iş vaadiyle Türkiye’ye getirip, fuhuş yaptıran çeteyi düzenlediği operasyonla çökertti. 17 noktaya eş zamanlı operasyon gerçekleştiren polis, aralarında eski Emniyet Müdürü’nün de bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek harekete geçti. Yaklaşık 6 ay süren takibin ardından ekipler, fuhuş şebekesinin izini tespit edince Çankaya’da 17 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Çete lideri ‘Marina’ kod adlı Aminad S., birlikte yaşadığı eski emniyet müdürü H.M.D.’nin de aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. İş vaadiyle Türkiye’ye getirilen ve fuhuşa zorlanan 12 kadın da gözaltına alındı.

Çete lideri Aminad S.’nin Ukrayna ve Rusya’da bağlantılı olduğu iki kadın aracılığıyla facebook ve MSN’den bulduğu kadınlarla iletişime geçtiği belirlendi. Çetenin getirdiği kadınların çoğunun mühendis ve doktor olduğu öğrenildi. Polise ifade veren kadınların, iş vaadiyle Türkiye’ye getirildikleri ve fuhuşa sürüklendiklerini söyledikleri belirtildi.

Yabancı uyruklu kadınlar, sınır dışı edilmek üzere yabancılar şube müdürlüğüne gönderilirken, sorgusu tamamlanan 13 şüphelinden 12’si Ankara Adliyesi’ne sevk edildi.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]