Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerVideo

VİDEO | Ukrayna’da benzin istasyonu havaya uçtu: 3 yaralı

Ukrayna'nın Kirovograd şehrindeki benzin istasyonunda şiddetli bir patlama meydana geldi, üç kişinin yaralandığı bildirildi.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’in 300 kilometre güneyindeki Kirovograd Bölgesi’nin Kropıvnıtskıy şehrinde akşam saatlerinde bir benzin istasyonunda şiddetli patlama meydana geldi. Ukrayna İçişleri Bakanlığı 3 kişinin patlamanın etkisiyle yaralandığını ve tedavilerinin sürdüğünü bildirdi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre yerel saat ile 20:00 gaz sıkışması neticesinde patlama gerçekleşti. İlk patlamanın etkisiyle tank, devasa bir alev topuna dönüştü ve art arda 8 patlama daha meydan geldi.

Patlamanın gerçekleştiği civarda bulunan binaların camları, patlamanın şiddetiyle kırılırken, patlama sesi şehrin birçok yerinden de duyuldu.

Yerel saat ile 20:55’ten itibaren yangın kontrol altına alındı. İstasyonda park halindeki beş kamyon ve yaklaşık on otomobil ve iki katlı bir bina alevlere teslim oldu.

Yangını söndürme çalışmalarına 35 itfaiyecinin yanı sıra 9 itfaiye aracı katıldı.

Polis olay yerinden güvenlik kordonuna aldı.

Yunus Erdoğdu – Kiev

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]